Jan_Evenepoel_Personal_Training

Full body training

Is een full body training geschikt voor mij?

Een full body training wordt gegeven in de vorm van een circuit training. Een circuit training is een vorm van krachttraining waarbij met een hogere intensiteit en snelheid getraind wordt. De training bestaat uit een ronde van maximaal negen oefeningen waarbij iedere oefening één minuut duurt met voldoende rustmomenten. Het is een trainingsmethode om de kracht, stabiliteit, coördinatie, balans en uithoudingsvermogen te verbeteren. Eenzelfde circuit training zal zes weken worden toegepast. Na deze zes weken wordt een nieuw circuit gevormd. Bij elke oefening wordt een verlichtende en verzwarende variant gegeven, zodat u altijd op uw eigen niveau kan trainen.

Of u nu voor het eerst met een krachttraining begint, of u pakt het weer op, onze full body training is voor alle leeftijden, opgedeeld in 2 niveaus. Deze training zorgt ervoor dat uw spieren zich ontwikkelen. Nadat u een fitheidstest heeft volbracht, weet u voor welk niveau u gaat training, variërend van midden tot hoog belastbaar.

De training is in circuitvorm (interval). U begint met een zelfstandige warming-up en cooling-down. Na iedere 6 weken wordt dit circuit veranderd.
De training starten vanaf september. De trainingen zijn één keer per week en worden ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds gegeven op maandag, woensdag en vrijdag.
De trainingen vinden plaats op onze locatie Herten (Maastrichterweg 156) in de functionele ruimte naast PTC café.
De eerste proefles is helemaal gratis! Is het u goed bevallen? Dan kunt u een 6-rittenkaart van €45,- of een 12-rittenkaart van €90,- nemen.
  • Neem contact met ons op:

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPTC Limburg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
  • Beweegprogramma's
  • Neem contact met ons op: