physitrack

Physitrack

Fysiotherapie is meer dan “even” masseren of mobiliseren. Dat is in de laatste jaren steeds duidelijker geworden. Als fysiotherapeuten willen we zorgen dat alle voorwaarden aanwezig zijn om een optimaal herstel te realiseren. Maar dat kunnen wij niet alleen. Het zelf managen van uw eigen lichaam wordt steeds belangrijker. 

 

Wat is Physitrack?

Physitrack geeft ons als fysiotherapeuten de mogelijkheid om voor u digitaal oefenprogramma’s samen te stellen en begeleiding en controle op afstand te bieden. Kortom, de perfecte stok achter de deur! Zo kunnen we ook de rest van de week bijdragen aan een optimaal herstel van uw klacht.

 

Herstel vindt niet alleen plaats door dat half uurtje in de behandelkamer. De meeste winst wordt behaald door op een juiste manier met uw lichaam bezig te zijn gedurende de rest van de week. Specifieke oefeningen zijn hierbij cruciaal. Daarmee geeft u uw lichaam de kans om zo optimaal mogelijk te herstellen. Deze oefeningen zijn niet alleen van belang als u klachten heeft, maar ook op het voorkomen ervan, want voorkomen is beter dan genezen.

 

Voordelen van Physitrack

Met physitrack is het mogelijk om meer zelfmanagent te hanteren ten aanzien van uw eigen lichaam en gezondheid. Physitrack biedt:

  • Standaard oefenprogramma’s voor veel verschillende klachten
  • De mogelijkheid tot gepersonaliseerde oefenprogramma’s door uw fysiotherapeut
  • Er is meer controle en je vergeet de oefeningen niet meer uit te voeren.
  • Je voert de oefeningen op een juiste wijze uit.
  • Je kunt jouw progressie door de weken heen zelf inzien.

 

Bij welke klachten is Physitrack effectief?

Physitrack kan voor iedere klacht en voor iedere doelgroep worden ingezet!

 

Werkwijze

In overleg met uw persoonsgebonden fysiotherapeut wordt een oefenprogramma voor thuis opgesteld. Dit oefenprogramma kunt u vervolgens online bekijken op de PhysiApp op uw telefoon en is dus ook volledig persoonlijk. Ook is het mogelijk om een uitgeprinte versie met foto’s en uitleg te ontvangen als u liever niet met een app werkt.

  • Maak een afspraak:

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPTC Limburg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
  • Specialisaties
  • Maak een afspraak: