Abonnementsvormen

Bij PTC Limburg staan we samen voor betere zorg. Dit betekent dat u niet alleen voor behandelingen bij ons terecht kan, maar ook voor adequate en complementaire nazorg. Preventie staat hierin centraal.

 

Wij zijn een Fit School die door middel van deskundige begeleiding, met de nodige aansturing en correcties, de klanten helpen om hun individuele doelen te bereiken. Hierbij bieden we de klanten verschillende beweegprogramma’s aan. Met ons zwembad, een ruime trainingszaal, een oefenzaal en eGym apparaten bieden wij veel verschillende manieren van trainen.

Tijdens onze beweegprogramma’s hanteren wij bij iedereen een combinatie tussen fysiotherapeutische controle en fysieke training onder toezicht van een trainer. Dit zorgt voor een veilige en verantwoorde manier van trainen. Het stellen van doelen en het regelmatig testen/meten zijn belangrijke onderdelen van training. Dit zorgt namelijk voor een betere motivatie en continuïteit.


Werkwijze

Deze beweegprogramma’s zijn altijd op basis van een abonnement of rittenkaart. Voordat u een abonnement bij ons afsluit, wordt tijdens een intake met een fysiotherapeut, uw individuele doelen besproken. Na verschillende functionele testen, geeft de fysiotherapeut een advies wat betreft de frequentie, looptijd en soort abonnement die het beste bij u past.

  • Neem contact met ons op: